Gout Dah Tak Menyerang Lagi! |Pengalaman Abah

Assalamualaikum & Hi!

Ayu nak kongsikan pengalaman abah yang consume Vivix untuk mengurangkan sakit Gout.

gout

Abah Ayu memang ada masalah gout. Dah lama jugak, ada la dalam 2-3 tahun yang lepas. Kalau salah makan je memang confirm kena serang lah. Seafood kena elakkan, makanan yang ada udang kering, atau kekacang semua kena elakkan. Abah pulak memang suka sangat makan kuah kacang. Tapi sejak kena gout, abah elakkan makan, tapi kalau dah teringin sangat, abah rasa la jugak sikit.

Lepastu, memang get ready je la, kaki mesti akan bengkak. Sampai tak boleh nak jalan, nak berdiri pun sakit. Setiap kali bengkak kaki, pergi klinik dan doktor akan inject. Lepas tu abah akan makan ubat gout setiap hari untuk elakkan gout menyerang lagi. Kalau ada jugak, memang abah jalan pakai tongkat. Sedih tengok.. 🙁

Ayu bincang dengan adik beradik, kita ikhtiar bagi abah minum Vivix. Ayu yakin sebab Vivix ni memang produk paling premium. Tapi Ayu dah pesan awal-awal kat abah, gout takkan terus hilang dengan cepat sebab ianya dah lama ada dalam badan, so akan ambil masa. Minggu pertama abah ambil Vivix, abah cirit-birit. Tapi tu healing crisis je. Suruh jugak abah teruskan makan.

ramuan dalam vivix

Habis sebotol, belikan lagi botol yang kedua. Kali ni Ayu bekalkan sekali Ostematrix untuk abah sebab kaki abah sakit kat bahagian lutut. Nak solat pun rasa sakit dan bunyi-bunyi kat lutut tu.

Lepas habis 2 botol Vivix, Ostematrik pun habis, abah kata gout dah jarang menyerang. Bunyi kat lutut pun dah hilang. Badan pun jadi lebih cergas, nak buat kerja pun seronok. Alhamdulillah sangat. Sekarang abah masih jaga-jaga jugak bab makan tu. Tapi satay dah boleh makan dengan kuah kacang sekali. Suka betul la abah. Makanan favourite pulak. hehe 😀

Sekarang abah tengah consume Vivix botol yang ketiga. Semoga kesihatan abah bertambah baik. Memang niat nak belikan abah Vivix dan ostematrix setiap bulan untuk tingkatkan lagi kesihatan abah. Bila badan sihat, nak buat ibadah pun senang.

Belanja satu lah gambar abah yang hensem ni! 😀

IMG_9947

Ni pulak Ayu kongsikan pengalaman kawan-kawan yang dah ikhtiar Vivix untuk gout.

 

Vivix turunkan paras asid urik dalam darah, daripada 9.9 ke 7.6!

gout 2

 

 

Ayah menderita gout berpuluh tahun dan bergantung pada pain killer dan ubat gout. Lepas ikhtiar dengan vivix, gout dah tak menjengah lagi!

gout

 

*****************************************************************************************************

Kalau ada dikalangan anda yang sedang menderita sakit gout, Ayu sangat cadangkan pengambilan Vivix sebagai salah satu ikhtiar. Kalau sebelum ni asyik bergantung dengan ubat, dah sampai masanya kita cuba dengan sesuatu yang lebih semulajadi, dan tentunya berkesan! Semuanya dengan izin Allah Yang Maha Kuasa. 🙂

Untuk mendapatkan produk ini, segera hubungi Ayu di 019-2440991.

Sebotol Vivix berharga RM 475. Beli 2 botol Vivix untuk dapatkan tawaran yang lebih hebat dengan harga yang lebih murah dan consultation khas untuk pelanggan nutrisihat.com! 🙂

pengedar shaklee banting, telok panglima garang, jenjarom

One Reply to “Gout Dah Tak Menyerang Lagi! |Pengalaman Abah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge