Keistimewaan Vivix Yang Membuatkan Anda Tak Menyesal Cuba

Assalamualaikum & Hi! 🙂

vivix shaklee

Harini Ayu nak share kelebihan dan keistimewaan Vivix yang sangat membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan kita. Dalam Shaklee, Vivix antara hot product yang memang di cari-cari oleh ramai pengguna yang dah berpuas hati dengan hasilnya. Walaupaun harganya agak mahal berbanding vitamin Shaklee yang lain, tetapi ia sangat berbaloi dan semestinya anda takkan menyesal selepas mencubanya! 😀

Apakah Vivix?

apakah vivix

Vivix merupakan minuman campuran botani yang unik kerana menggabungkan 4 ramuan utama yang kaya dengan polifenol. Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular melalui 4 mekanisme:

  1. Melindungi dan membaiki selular DNA
  2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  3. Menggalakkan biogenesis (pembentuka baru) mitochondria (penjana tenaga) untuk meningkatkan tahan tenaga di dalam sel
  4. Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End Products) yang akan mengganggu keutuhan sel

Apakah Ramuan Yang Terdapat dalam Vivix?

ramuan dalam vivix1) Anggur Muscadine (muscadine grape)

  • Satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai 20 kromosom, dan mengandungi banyak polifenol dan resveratrol.
  • Gabungan polifenol dan resveratrol menghasilkan ramuan yang 10x lebih efektif dan memberikan kesan antioksidan yang hebat .
  • Menyokong fungi sel, kecekapan dan prestasi keseluruhan.

2) Lobak Ungu (purple carrot)

  • Sumber terbaik Vitamin A dan merupakan antioksidan yang kuat
  • Anthocyanins dalam lobak ungu adalah yang paling tinggi berbanding jenis lobak yang lain.

3) European Elderberry

  • Elderberry kaya dengan antioksidan, vitamin A, B dan C serta pelbagai nutrient lain.
  • Gabungan Elderberry dan lobak ungu menghasilkan kandungan polifenol antosianin yang tinggi dan memberikan manfaat kesihatan yang banyak.

4) Polygonum Cuspidatum (dikenali sebagai knotweed jepun)

  • Sumber yang kaya dengan resveratrol
  • Terbukti melambatkan proses penuaan selular, menyokong pertahanan selular dan membaiki DNA.

Kelebihan Vivix

  • Menggalak penuaan yang sihat (awet muda & anti-penuaan)
  • Membantu elakkan kanser (merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius)
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Mengurangkan komplikasi kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Menyokong kesihatan mata
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakkan kesihatan secara menyeluruh

Vivix juga terbukti membantu mengurangkan masalah penyakit serius seperti:

  • Alzheimer atau nyanyuk
  • Arthritis, osteoporosis, masalah sendi dan tulang
  • Gout
  • Kencing Manis
  • Tekanan darah tinggi
  • Kanser dan tumor
  • Katarak dan masalah mata
  • Kolesterol yang tinggi
  • Masalah saraf
  • Penyakit kardiovaskular iaitu berkaitan jantung
  • Stroke
  • Bentan ketika berpantang

Apa kata mereka yang telah mencubanya?

#Testimoni berhenti merokok

Ketahui bagaimana En Uzir berhenti merokok melalui video ini.

#Testimoni kencing manis

Testimoni-vivix-diabetes

“Salam.. nak share pengalaman ibu mertua saya. Minggu lepas hubby saya ada hadiahkan vivix untuk ibu mertua saya, ibu mertua saya ni ada kencing manis, darah tinggi, sakit lutut dan asma. So ibu mertua saya start makan vivix hari ahad. Hari khamis malam dia ada pergi kenduri dan makan segala makanan yang manis-manis kat situ. Esok pagi dia test gula dan dia terkejut! Sebab gula dia tak naik cuma 6.2. Kalau sebelum ni dia tak boleh langsung makan benda manis esok pasti gula dia tinggi. Pagi Sabtu terus dia call kami dan cerita pasal kesihatan dia. Saya dan hubby gembira dan syukur sangat bila dengar berita atas perubahan yang mendadak tu. Alhamdulillah thanks Shaklee :)”

#Testimoni darah tinggi, kembali muda

hipertensi stroke high colestrol

“Mak saya ada hipertensi. Dia sampai kena warded sebab tiba-tiba kena stroke. Pastu cholesterol level memang high. Dia selalu penat, stress dalam kerja dan urus rumah. Dahlah saya jauh nak tengok mak.

In the end, saya bagi vivix. Paling best tengok muka mak berseri dah. Makcik-makcik cakap kembali muda. Mak cakap, ubat darah tinggi yang banyak sangat tu dia tak payah makan pun okay. Mak lebih cergas dan sihat. Alhamdulillah syukur. Vivix memang sangat perlu dalam seisi keluarga kami”

#Testimoni gout

gout“Ayah menderita gout berpuluh tahun. Pain killer dan ubat gout peneman setiap hari. Salah makan sikit je mesti gout datang. Jalan sampai memapah dinding. Tapi sejak amalkan vivix satu sudu kecil setiap hari, Alhamdulillah takde lagi gout mengjengah. Yang bestnya, boleh tinggalkan dah ubat gout dan painkiller yang dah bertahun ambik tu. Dan ayah dah boleh makan makanan kegemaran semula! Syukur Alhamdulillah”

Berapakah Harga Sebotol Vivix?

Harga sebotol Vivix memang berbaloi dengan kesan dan manfaatnya yang hebat. Sebabtu ramai yang panggil vivix ni tonik ajaib. 🙂

Sebotol vivix dengan kuantiti 150 mL berharga RM475.

Tapi, anda akan mendapat lebih penjimatan dengan membeli 2 botol vivix iaitu:

  1. Keahlian sebagai ahli Shaklee secara PERCUMA
  2. Diskaun 5% dan harga yang lebih murah
  3. Penghantaran (postage) PERCUMA
  4. Cash bonus dalam RM pada bulan berikutnya

Jom hadiahkan vivix untuk ibu bapa dan keluarga kita yang tersayang. Tentu kita nak mereka kekal lebih sihat kan? 😀

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk hebat ini, boleh hubungi AYU di 019-2440991 dan saya akan berikan panduan cara makan dan konsultasi istimewa khas untuk anda! 🙂

pengedar shaklee banting, telok panglima garang, jenjarom

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge