Koleksi Testimoni Set Menyusu

Assalamualaikum & Hi!

Harini Ayu nak share testimoni set menyusu Shaklee dengan semua. Memang dah ramai yang cuba dan dapat feedback best-best tau! Ibu-ibu takkan nak tengok aje kan? 🙂

Explanation tentang Set Menyusu Eksklusif Shaklee ade Ayu ceritakan kat entri ni.

Ayu sendiri menggunakan full set untuk dapatkan khasiat dan kelebihan produk ni. Paling best bila susu tetap pekat walaupun dah 3 kali mengepam kat tempat kerja!

Selain tu, Ayu tetap rasa bertenaga dan tak cepat lembik bila bulan puasa. Yang ni syok jugak sebab kalau tak consume any supplemen, balik kerja je Ayu dah jadi macam budak belajar puasa, asyik tengok jam je. hikhik

Paling best, bila tengok kulit baby pun gebu, kulit kita pun cerah sekali. Cerah sekata pulak tu bukan je kat bahagian muka tau.

Memang Ayu sendiri tak menyesal cuba. Tu yang excited nak share dengan mommies semua ni.

Jom kita tengok koleksi testimoni daripada semua yang pernah guna! 😀

  1. Badan cergas, susu pekat!

petua banyakkan susu

“Badan jadi sihat dan cergas walaupun dalam pantang tak cukup tidur sebab layan baby yang crancky nangis siang malam. Susu jadi lebih pekat and i like the yellowish tinge of vitamin B complex. Kalau awal-awal dulu maksimum dapat 20 oz/day, sekarang ni dapat 30-35 oz per day. Yeay! Baby pun tak demam dan tak kembung, saya pun tak rasa penat”

 

2) Dulu susu cair, sekarang dah pekat!

“Saya memang fully bf, sepanjang berpantang bersalin takde masalah. Tapi baru-baru ni saya perasan susu badan agak cair. Saya pun ambik keputusan untuk consume milkbooster Shaklee. Sehari saje penggunaan saya dah dapat resut yang baik keesokan harinya. Susu badan kembali menjadi pekat sama macam dalam pantang haritu. So far, saya sangat berpuas hati dengan hasilnya”

 

3) Susu banyak, baby tak meragam!

“Sangat okay sis. Penuh air susu sudah dan baby tak meragam lagi.”

4) Susu kembali meriah!

“Lepas minum ESP, susu meriah balik. So adenye ESP takdela risau susu kurang ke, susu takde ke, sebab susu kembali normal lebih meriah, pekat likat, pastu kulit lembut betis dah tak bersisik”

5) Susu pekat, baby kenyang

 

6) Susu makin banyak!

 

Wahhh…dah ramai sangat yang cakap tentang susu makin banyak ni!

Mommies kat luar tu nak try jugak tak?

Kalau mommies taknak sedih sebab susu semakin cair dan drop, buatlah langkah bijak daripada sekarang. Dapatkan set menyusu daripada Ayu, 019-2440991 dan Ayu akan sertakan sekali tips eksklusif dalam bidang penyusuan.

Mesti ibu puas hati! 🙂

Ok, call je Ayu segera tau!

Jumpa kat next entry! ^_^

pengedar shaklee banting, telok panglima garang, jenjarom

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge