Pengedar Shaklee Banting, Jenjarom, Telok Panglima Garang

Assalamualaikum semua..

Ayu nak cerita macam mana mula-mula Ayu kenal shaklee dan terus jadi ahli shaklee. Lepastu sampai sekarang nak fokus bisnes dengan shaklee. Heee 😀

Mabuk Teruk

Pregnant anak pertama memang buat Ayu lemah dan tak bermaya. Bulan pertama dan kedua takde masalah. Masuk je bulan ketiga pregnant, memang teruk morning sickness time tu. Apa yang Ayu makan semua keluar balik. Minum air kosong pun muntah juga. Morning sickness macam dah jadi morning to night sickness. Mujur pregnant anak sulung, jadi Ayu masih boleh berehat tanpa fikirkan tentang anak-anak yang lain.

kkSampai tak boleh nak tahan, perut kosong dan takde ape yg boleh dimuntahkan lagi. Husband bawa ke hospital, terus kena warded sebab badan dah dehydrated. Ketones dah tinggi dalam urine. Kena drip air dan warded 3 hari kat hospital. Memang betul-betul pengalaman anak sulung yang menyedihkan..huhu..

Cari suplemen untuk tambah tenaga ketika hamil

Lepas keluar wad, Ayu cari produk yang boleh membantu berikan tenaga dan tambah selera makan. Yela, baru mula pregnant mestilah nak berikan yang terbaik untuk baby kan. Ayu kenal dengan shaklee sebab kakak saudara ada jual dan selalu dia share kebaikannya.. Lepas bincang dengan dia, Ayu beli B Complex, Ostematrix, Vitalea dan vita C. Alhamdulillah, syukur sebab loya dah takde, badan pun makin cergas. Paling best, bila dah mula sakit-sakit badan ni, terus je telan ostematrix sebelum tidur dan esoknya Alhamdulillah dah boleh recover.

Ni la pengalaman mula-mula kenal shaklee. Lepas dah jatuh cinta, tentulah Ayu teruskan dengan set bersalin dan set menyusu pula.. Yang ni nanti Ayu cerita di entri lain okay?

Jadi, kepada semua bakal-bakal ibu yang nak cuba produk-produk shaklee, boleh la hubungi Ayu untuk order dan consultation. Konsultasi daripada Ayu tentulah percuma dan special sikit (ada banyak tips dan panduan yang menarik) khas untuk pelanggan yang membeli dengan Ayu sahaja. 😀

Ayu merupakan pengedar Shaklee yang sah di seluruh Malaysia dengan nombor ID 1091239..

Ayu juga boleh terus berurusan dengan pelanggan dan COD (cash on delivery) di kawasan Banting, Teluk Datuk, Jenjarom, Telok Panglima Garang dan Sijangkang.

Apa yang boleh Ayu katakan, Shaklee is the best vitamin and safe for everyone! Alhamdulillah syukur Allah perkenalkan dengan Shaklee..

pengedar shaklee banting

Living healthier life with Shaklee,

Nurul Idayu Binti Kambali

019-2440991

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge