Tempat COD Area Banting, Jenjarom & Telok Panglima Garang

Assalamualaikum..

Ayu pernah cerita kat sini sebelum ni macam mana mula-mula Ayu kenal Shaklee. So bila dah seronok guna Shaklee ni, Ayu memang nak sangat bantu mereka yang ada masalah kesihatan. InsyaAllah, Ayu akan cuba bantu dan consult yang terbaik untuk anda.

Untuk yang nak beli Shaklee dengan Ayu, dan nak COD (Cash on Delivery), ada beberapa tempat untuk kita jumpa.. Jom tengok ni:

cash-on-delivery2

TEMPAT

Banting:

1) Depan McDonald Banting.

2) Depan Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) di Sg Lang, Banting

3) Di ILP Banting, ni bagi kes jika anda duduk di quartes ILP

Jenjarom:

1) Depan My Mydin/ Speedmart Jenjarom

2) Depan Tesco Jenjarom

Telok Panglima Garang:

1) Depan CIMB Telok

Kalau nak Ayu hantar terus kat rumah pun boleh, bagi tahu je rumah kat mana. InsyaAllah boleh hanta ke sana.

Atau kalau nak Ayu hanta kat tempat lain selain daripada point kat atas tu, boleh je hubungi Ayu. Kalau takde halangan pape, InsyaAllah boleh je Ayu COD kat situ.. 🙂

MASA

Ayu bekerja di Pulau Carey, dan duduk di Banting. Waktu kerja Isnin sampai Jumaat. So, ada masa yang Ayu dah tetapkan untuk buat COD ni. Tapi, kalau perlu hantar pada waktu lain, InsyaAllah Ayu akan cuba usahakan.. 🙂

Banting:

Isnin-Jumaat (6-7 petang), Sabtu dan Ahad (pagi-petang)

Jenjarom & Telok Panglima Garang:

Isnin-Jumaat (1-2 tengahari atau 6-7 petang)

Kalau Ayu tak sempat hantar, suami akan tolong hantarkan. Tapi, kalau nak Ayu pos kan pun boleh je. Cuma kena tambah duit postage la kan.. hehe 🙂

KELEBIHAN C.O.D

Selain daripada anda tak perlu bayar postage, Ayu boleh kenal pelanggan Ayu, dan bila dah kenal, lebih mudah untuk Ayu consult dan bantu anda. Anda pun boleh tanya banyak-banyak, tak payah nak borak kat dalam handphone je kan. Hehe

Selain tu, bermula bulan November 2015 ni, untuk setiap penghantaran secara COD, Ayu akan sertakan dengan free gift special untuk anda! Ha, tapi rahsia la..tak boleh la cerita kat sini, tak surprise la nanti. Hehe

Apepun, kalau ada masalah, kita boleh je bincang lagi untuk penghantaran ni. Jangan risau ok? 😀

Hubungi Ayu di 019-2440991 untuk pertanyaan, order & consultation ye..

Jumpa lagi! ^_^

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge